Wat begon als hobby, heeft geleid tot mijn eigen atelier; Studio 77.

Vanuit mijn Studio werk ik aan eigen schilderijen, sieraden, klokken, stenen en andere objecten. Het liefst gebruik ik acrylverf, maar ik experimenteer en speel ook met andere materialen zoals verschillende inkten, glas, pastelkrijt, houtskool en kunsthars. Aangezien ik van afwisseling houd, combineer ik verschillende technieken met elkaar en ben ik altijd bezig met het ontdekken van nieuwe technieken. Soms realistisch, soms abstract, soms klein en precies, soms groot en los. Zo houd ik mij momenteel bezig met dotpainting/stipwerk, fluid painting, gelli plate, alcohol inkt, glasfusen, tiffanyglas, mixed media, etc., etc. Juist de afwisseling maakt het zo leuk, zeker met fijne muziek op de achtergrond. Ik volg ook cursussen en workshops om mijn kennis te vergroten, nieuwe inspiratie op te doen en met gelijkgestemden lekker aan het werk te zijn.

Mijn studio is gevestigd in de kelder van ons huis in Alstätte (D), net over de grens bij Enschede. Hier woon ik met mijn man en twee kinderen.

Geboren en getogen in Nederland, heb ik na mijn studie Sociaal Pedagogisch Hulpverlening jaren in Nederland in de gehandicaptenzorg gewerkt.  Inmiddels ben ik volledig werkzaam in Duitsland. Na wat gezondheidsproblemen startte ik voorzichtig met wat schoonmaakwerk in het dorp. Daarna zette ik de stap naar de begeleiding van oudere mensen in een woongroep en begon als ‘Freiberufler’ (Freelancer) in de kunst. Sinds 2019 werk ik als ‘Fachkraft’ in een ‘Kindergarten’; dat is een kinderdagverblijf met kinderen tot 6 jaar. Ook hier kan ik mijn creativiteit laten gaan en probeer ik anderen hierin mee te nemen.

“The creative adult is the child who survived.”

Naast de tijd voor mijn gezin, de opvoeding van onze kinderen, mijn werk, alle taken in en om het huis (en alles wat er nog bij komt), borrelen er plannen om mijn atelier open te stellen voor anderen. Deze plannen moeten nog uitgewerkt worden, maar te denken valt aan workshops, cursussen of open atelier. Mocht je interesse hebben, laat het me weten. Wie weet zien we elkaar in de studio!